Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erkenek içme suyu isale hattı yenileme çalışmaları incelendi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve DSİ yetkilileri ile birlikte yenilenmesi planlanan Erkenek İçme Suyu isale hattından incelemelerde bulundu.

        Erkenek İçme Suyu isale hattında incelemelerde bulunan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk ve DSİ yetkilileri ilgili firma etkililerinden bilgiler aldılar.

        Yapılan incelemeler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Erkenek içme suyu bu zamana kadar azda işimizi gördü. Şu anda Besni'de de Gölbaşında da tüketilen içme suyunun üçte biri Erkenek suyu değil. Erkenek suyu ihtiyacımızın 3'te birini bile karşılayamıyor. Ama buradaki arızalardan doğan masrafların zannediyorum en yüzde 95'ini Besni ve Gölbaşı Belediyesi üstleniyor.

        Yani Erkenek suyunu en pahalı içen yer Besni ve Gölbaşı. Bu çarkın dönmesi için de mutlaka kaynak gerekiyor. Herkesin üzerine düşen hisseyi ödemesi konusunda da hassasiyet göstermesini bende özellikle rica ediyorum. Tekrar bu birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (CK-BRN-Y)

        25.11.2016 16:02:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler