Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçi'den hizmetlere yerinde inceleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yunusemre ilçesine bağlı Horozköy Mahallesi'nde yapılan yatırımları yerinde inceledi.

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, mahalle ziyaretlerine Atatürk Mahallesi'yle devam etti. Cuma Namazını Horozköy Merkez Camisi'nde kılan Başkan Çerçi, yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Atatürk Kültür ve Taziye Evi ile Muhtarlık Binası'nı inceleyen Başkan Çerçi burada yaptığı açıklamada, "Horozköy bölgemize projelerimizi kazandırıyoruz. Atatürk Mahallesi Kültür ve Taziye Evi, Muhtarlık Binamızı tamamladık. Açılışını gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Horozköy Merkez Camii'nin bulunduğu alana hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla iki minare yapıyoruz. Camii çevresinde çevre düzenlemesi ve yol genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz. Tarihi Horozköy Gar Binası çalışmalarımızın da sonuna geldik. Yapılan hizmetler ile Horozköy bölgesi cazibe alanı haline gelecek" dedi. Başkan Çerçi incelemelerine Tarihi Horozköy Gar Binasıyla devam etti.

        (AY-Y)

        25.11.2016 16:11:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler