Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir'den öğretmenlere karanfil

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil dağıttı.

        Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, kırsal ve merkez mahallelerdeki okulları ziyaret ederek, öğretmenlere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın Öğretmenler Günü mesajının yer aldığı tebrik kartı ve karanfil hediye etti. Akdeniz, Mezitli, Toroslar, Yenişehir, Erdemli ve Tarsus'taki 100'ün üzerinde okulu ziyaret eden ekipler, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        Ziyaret edilen okullarda anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve üzerlerinde Nasrettin Hoca, Yörükler gibi farklı görsellerin bulunduğu yapbozlar da hediye edildi.

        (KYM-Y)

        25.11.2016 16:37:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler