Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Belediyesi spor merkezlerine yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Kamil Cankılıç

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Belediyesi "Sağlıklı Yaşam Mutlu Yaşam" sloganıyla kadınları sporla buluşturuyor.

        Elazığ Belediyesi tarafından Mustafapaşa ve Ataşehir mahallelerinde yer alan spor merkezleri, uzman spor eğitmenleri eşliğinde bayanlara ücretsiz spor hizmeti sunuluyor. 18 yaşından 65'lik gençlere her yaş grubundan yoğun bir katılımın olduğu spor merkezlerinde, Pazar günleri hariç haftanın 6 günü 08.00-15.00 saatleri arasında sadece bayanlara özel ücretsiz hizmet sunuyor. Gördüğü yoğun ilgi nedeniyle uzman spor eğitmen sayısı artırılan merkezde, bayanlar 45 dakika süresince koşu bandı, kondisyon bisikleti, eliptik bisiklet, ağırlık istasyonu ve mekik sehpası gibi aletlerle spor yapıyor. Ardından da yine hocalar eşliğinde 45 dakika süresince step ve pilates gibi spor dallarıyla form tutuyorlar.

        Bayanların sosyal yaşamlarına da pozitif bir enerji yükleyen spor merkezinde bir araya gelen bayanlar için Harput'a bir gezi programı düzenlendi. Elazığ Belediyesi tarafından organize edilen gezi programına katılan bayanlar, tarihi mekanları, camileri ziyaret ederek, ılık sonbahar gününün tadını çıkardılar. Spor merkezinin yaşamlarına önemli katkılar sağladığını belirten bayanlar, sunulan imkandan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

        (CK-MP-Y)

        25.11.2016 16:49:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler