Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can: "Önceliğimiz şehrimizde kardeşliğimizin devam etmesidir"

        (Fotoğraflı)

        Ersoy Yalçın

        MERSİN (İHA) - Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı.

        Bahçe Mahallesi'nde yapılacak olan taziye evinin temel atma törenine Mersin Milletvekili Baki Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahmut Erin, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, daire müdürleri ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program Cuma Namazı sonrası yemek ikramı ile başladı.

        Yemeğin ardından açılış konuşması yapan Bahçe Mahallesi Muhtarı Ömer Polat, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

        Göreve geldikleri günden itibaren 17 açılışı hizmete geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, öncelikli olarak vatandaşların ihtiyaçlarına göre hizmet götürmeye devam edeceklerini söyledi. Can, "Bugüne kadar Tarsus'umuzda 17 tane hizmeti vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şu anda da Tarsus'umuzda 4 mahallemizde cami inşaatımız devam ediyor. Bizler genelde taziye evlerimizi camilere yakın yerlerde yapıyoruz. Çünkü cami cemaati rahatlıkla ulaşsın, amacı dışında kullanılmasın diye" dedi.

        Daha sonra söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise, "Belediyemiz gece gündüz sağ olsun Can Başkanımız çalışıyor ve Tarsus'un her bir noktasına hizmetleri eşit olarak götürmenin mücadelesini yapıyor. Ben kendisine "Allah razı olsun" diyorum. Bu hizmetlerin inşallah devamı gelecek, şehrimiz güzelleşmeye devam edecek. Tabi bu hizmetlere sahip çıkmamız ve korumamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

        İlçe Vaizi İbrahim Akyüz'ün okuduğu duanın ardından taziye evinin temeli atıldı.

        (ERY-Y)

        25.11.2016 17:05:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler