Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Örselli'de içme suyu hattı yenileme çalışmaları

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi'nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi'nde kullanılamaz hale gelen 50 yıllık kanalizasyon hattını yenileyen MASKİ, mahallenin içme suyu şebekesindeki yenileme işlemlerine de başladı. Çalışmalarını titizlikle sürdürerek içme suyu altyapısını daha sağlam ve kullanışlı hale getiren MASKİ ekipleri, Örselli'de 2 bin 625 metrelik içme suyu hattını tamamıyla yeniliyor. Mahalledeki çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmeleri sağlanmış olacak.Mahalle sakinlerinden Mehmet Ali Yılmaz, "Eskiden altyapımız yoktu. Çok şükür şimdi altyapımız yapılıyor. Biz eskiden yaşanan sıkıntıları iyi biliyoruz. O yüzden şuan şükrediyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz." dedi. Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, "Cengiz başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Köyümüzdeki 40-50 yıllık sorunumuzu 2 ayda çözdü. Depoyla isale hattı arasındaki borularımız da değişince, yepyeni bir Örselli inşa etmiş olacağız. Örselli'ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı mahallem adına Cengiz başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım." diye konuştu.

        (ÖND-Y)

        25.11.2016 17:09:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler