Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şarkışla Belediyespor Kulübü, Vali Gül'ü ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Şarkışla Belediyespor Kulubü, Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

        Amatör Lig'de mücadele eden ve ligde birinci sırada yer alan Şarkışla Belediyespor kulübünün başkanı, yöneticileri ve futbolcuları Vali Davut Gül'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Gül, "Şarkışla ilçesi bizim yuvamız. İlçemizde spora önemli katkılar sağlanıyor. İlçe belediyemizde amatör spora ciddi katkılar sağlıyor. İnanıyorum ki 3 yıl içerisinde altyapı oluşmuş olacak. Bu başarı Sivasspor'umuza da katkı sağlayacak. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon olursunuz." diye konuştu.

        İlçe Kaymakamı Akif Bektaş ise, Şarkışla Belediyespor'un amatör ligde namağlup liderliğini sürdürdüğünü ifade ederek, "İlçemize yeni stat yapıldı, yakın zamanda faaliyete geçecek. Bu hafta da emniyet ile maçımız var. Centilmence bir karşılaşma olacak." dedi.

        Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da ilçede futbol altyapısını oluşturmak için belediye olarak 12 adet halı saha yaptıklarını ifade ederek, diğer alanlarda da çalışmaların devam ettiğini söyledi.

        (UY-SK)

        25.11.2016 17:18:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler