Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te 'Kadına Yönelik Şiddet' Konulu Seminer

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü' etkinliği kapsamında kadınlara seminer verildi.

        Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce düzenlenen seminerde konuşan sosyal hizmet uzmanı Fatma Karal, şiddete maruz kalan kadınlara hukuki olarak savunma hakları hakkında bilgi verdi. Karal, "Kadınlarımıza 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma günü olması hasebiyle bilgi verdik. Her yıl bu şiddeti durdurmak amacıyla ülke genelinde çalışmalar ve etkinlikler yapılmaktadır. Bizde Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz seminerde kadınların haklarını hukuki olarak öğretmek ve toplumdaki kadınların şiddete maruz kalışlarını olabildiğince aza indirgemektir. Çok verimli bir seminer olduğuna inanıyorum" dedi.

        Yaklaşık bir saat süren seminere müdürlük bünyesinde eğitim gören kursiyerler katıldı.

        (CS-SD-Y)

        25.11.2016 17:29:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler