Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Abidinağa konağında faaliyetler sürüyor

        (Fotoğraflı)

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesi Abidinağa Konağı Kilis halkı için hizmetine tam gaz devam ediyor.

        Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğünden gelen psikologlar ve Abidinağa Konağı iş birliği ile Suriyeli bayanlara sosyal uyumluluk ile aile ve çocuk yetiştirilmesi üzerine eğitim verildi. Bundan sonra bu eğitimler düzenli olarak her hafta Türk ve Suriyeli aileler için devam edecek.

        24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kilis Belediyesi Abidinağa Konağı çalışanları, daha önce Milli Eğitim Bakanlığından gelecek nesillerin yetiştirerek hizmet vermiş şimdi ise Kilis Belediyesinde Başkan Yardımcılığı yaparak halka hizmete devam eden eski öğretmen Cuma Özdemir'i ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

        Daha sonra Halk Eğitim Müdürlüğü, Maviel Özel Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edilerek öğretmenlere çiçek ve hediyeleri takdim edilerek Öğretmenler Günü kutlandı.

        Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Kantar Kilis yazısı için çalışmalarıyla dikkat çeken Abidinağa Konağını ziyaret ederek konak hakkında bilgi aldı.

        Kilis Belediyesi Abidinağa Konağı bu haftada alan taramalarına devam ederek yaşlıları, bakıma muhtaç kimseleri tespit ederek temizliğini, kişisel bakımını, yapmaya devam ediyor.

        Kilis Belediyesi Abidinağa Konağında her Cuma günü yapıldığı gibi bu Cuma günüde saat 14.00 de Kur'an-ı Kerim ve Cuma sureleri okundu, sohbet ve dua edildi.

        (MAD-BRN-Y)

        25.11.2016 17:44:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler