Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz şehitleri türkülerle anıldı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi tarafından, 15 Temmuz'da meydana gelen hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimiz için düzenlenen "Türkülerle 15 Temmuz Şehitlerini Anma" programı büyük ilgi gördü.

        Güzel Sanatlar Lisesi koro ve orkestrasının icra ettiği eserler ve okunan şiirlerle duygusal bir havada geçen gece, izleyenleri duygulandırdı. Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleşen programa Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

        Sela okunması ve hazırlanan videoların sunumuyla başlayan program Adıyaman Güzel Sanatlar Lisesi piyano öğretmeni Şef Şerife Erbil yönetimindeki koro ve orkestrasının icra ettiği eserlerle izleyenleri duygulandırdı.

        Programın ardından Adıyaman Valisi Abdullah Erin ve protokol üyeleri, programı düzenleyen ekibe teşekkür etti.

        (AHM)

        25.11.2016 17:46:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler