Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ödemiş Ticaret Odasında kayyum göreve başladı

        (Fotoğraflı)

        Kerem Karamanlıoğlu

        İZMİR (İHA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanlığına atanan kayyum, görevine başlayarak ilk toplantısını yaptı.

        Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin'i tutuklanmasının ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yönetimi Ödemiş'teki odaya kayyum atanmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından görevlendirilen kayyum göreve başladı. Başkanlık görevi verilen avukat Kadir Yetik, kurul üyeleri mali müşavir Coşkun Açar ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Genel Sekteri Mustafa Kalyoncu, odada bir araya gelerek toplantı yaptı.

        Basın mensuplarına kısa bir değerlendirme yapan kayyum avukat Kadir Yetik, seçim takvimini belirlemek için alt yapı çalışmalarını başlatacaklarını söyledi. Yetik, "Ödemiş Ticaret Odası yönetim kurulu başkanın başkanlıktan düşmesi ve devamında yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesi ile oda yönetimi bundan bir süre önce görevden düşmüştü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kayyum olarak bizleri bu görevi atadı. Yönetim kurulu toplantısı için yeter sayıyı geçici olarak üye olarak bizler dolduruyoruz. Tarafımıza verilen görevimizi yaparken aynı zamanda en kısa sürede yeni yönetim kurulu seçiminin yapılmasını sağlayacağız. Bu anlamda Ödemiş Ticaret Odası Meclisi Başkanlığı ve meclis üyelerimiz ile de bir toplantı yapacağız. Yeni seçim takvimini oluşturmak için alt yapı çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        (KK-HG-Y)

        25.11.2016 18:16:20 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler