Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Otomobille minibüs çarpıştı 5 kişi yaralandı

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, otomobille minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

        Kaza Beyşehir-Konya Karayolu'nun 2.kilometresinde Eylikler Mahallesi yol ayrımı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. yönetimindeki 42 APJ 97 plakalı otomobil ile H.A. idaresindeki 42 BEA 34 plakalı minibüs çarpıştı. Kaza sonucu yoldan çıkıp tarlaya girdikten sonra durabilen minibüsün sürücüsü kazayı şans eseri yara almadan atlatırken, otomobilin sürücüsü, araçtaki Emişe ve Halil İbrahim Ç. ile Fatma ve Osman B.yaralandı.

        Kazada otomobilde sıkışan bir yaralı adrese gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin uğraşlarının ardından çıkarılırken, yaralılar kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

        Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        (ARÖ-İP-Y)

        26.11.2016 10:30:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler