Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Göksel: "Hedeflerimizden alıkoyamazlar"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Türkiye'yi 2023 hedeflerinden üst akılların alıkoyamayacağını söyledi.

        AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları İsmail Şen ve Mustafa Semizoğlu, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve teşkilat mensupları katıldı. İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Göksel, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Göksel, "Samsun, Türkiye'nin gözbebeği konumunda bir şehir olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.

        "Oyun peşindeler"

        Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in konuşmalarının ardından teşkilat mensuplarına yönelik bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar millete hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Bu hizmetleri de Allah rızası için yapıyoruz. AK Parti hükümetleri, AK Parti teşkilatları ve AK Parti'li belediyelerimiz bu düsturla çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. İçinde bulunduğumuz coğrafya bir ateş çemberidir. Ülkemizdeki hain terör örgütleri, Suriye'deki, Irak'taki terör örgütleri ve bize düşmanlık belleyen terör örgütleri ve bunların üst akılları ülkemiz üzerinde oyun oynama peşindeler. Fakat biz bu oyunlara izin vermeyeceğiz. 2023 hedeflerimize hızla ilerlerken, dünyanın en büyük 5 ekonomisi arasına girme yolunda emin adımlarla ilerlerken; bu üst akıllar bizi hiçbir hedefimizden geri döndüremezler" şeklinde konuştu.

        "Yeni Anayasa ülkemizi yukarılara taşıyacak"

        Göksel, konuşmasının devamında şunları söyledi: "Yeni Anayasa ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Muhtemelen ocak ayında Yeni Anayasa Taslağı TBMM'ye gelecektir. Bu taslak ister 330 oyla, isterse de 367 oyla TBMM'den geçsin, yine de millete gidilecek. Referandum takvimi açıklandığında bizler de çalışmalarımıza başlayacağız. Yeni Anayasa içerisinde bulunan başkanlık sistemi de ülkemizi daha da ileriye taşıyacaktır. Bu sistem, rejim değişikliği değildir. Bu sistem ile birlikte ülkemizin yönetim şekli değişecek. Ülkemiz başkanlık sistemi ile karar alma noktasında daha da hızlı hareket edebilecek, ekonomik olarak 2023 hedefleri doğrultusunda daha da büyüyecektir. Şu anda kişi başına düşen milli gelirimiz 10 bin dolar seviyelerinde. Başkanlık sistemi ile ülkemizdeki kişi başına düşen milli gelirimiz 2023 hedeflerimiz doğrultusunda 25 bin dolar seviyelerine gelecektir. Teşkilatlar olarak bizler, milletimizin önüne gelecek olan yeni Anayasa referandumu için hazır durumdayız. İnanıyoruz ki, yeni Anayasa ülkemizi daha da ileriye taşıyacak. Samsun, tarih boyunca Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olmuştur. Bu noktada biz de, Samsun'umuzun cazibe merkezi haline gelebilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnanıyoruz ki Samsun, aldığı yatırımlarla ve yerel yönetimlerimizin yaptığı hizmetlerle Türkiye'nin gözbebeği bir şehir olacaktır."

        (SAM-SLH-Y)

        26.11.2016 14:19:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler