Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozmetik sektörüne giren iş adamından Diyarbakır'a yatırım çağrısı

        - Loris parfümün ilk şubesi Diyarbakır'da açıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Altın ve döviz işleriyle uğraşırken kozmetik sektörüne de girmeye karar veren iş adamı Kenan Ünal, Loris parfümün Diyarbakır bayiliğini alarak ilk şubesini açtı. Ünal, Diyarbakır'a yatırım yapmanın bir riski olmadığını belirterek, iş adamlarına çağrıda bulundu.

        Merkez Yenişehir ilçesi Ofis semti Gevran Caddesi'nde Loris parfümün kentteki ilk şubesi açıldı. Markanın bayiliğini alan Kenan Ünal, ürünlerin Sağlık Bakanlığı'nın izniyle, hijyenik ortamlarda üretilip satışa hazır hale getirildiği belirtti.

        "Diyarbakır'a yatırım yapmanın bir riski yok"

        Hedeflerinin müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, Diyarbakır'a hizmet etmek olduğunu dile getiren Ünal, iş adamlarına da çağrıda bulunarak Diyarbakır'a yatırım yapmalarını istedi. Diyarbakır'ın kendi memleketleri, Diyarbakırlıların da kendi insanları olduğunu ifade eden Ünal, "Diyarbakır'a yatırım yapmanın bir riski yok. İş adamları gelsinler Diyarbakırımıza, insanlarımıza yatırım yapsınlar. Memleketimiz güzel" dedi.

        (EK-AKK-Y)

        26.11.2016 14:38:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler