Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekliye ayrılan öğretmenlere yemekli veda

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra 30 Ağustos İlkokulu Müdürlüğü'nce emekliye ayrılan öğretmenlere veda yemeği verildi.

        Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe katılanlara teşekkür eden 30 Ağustos İlkokulu Müdürü Recep Arabacı, "Biz öğretmenler, eğitimciler eşlerimizden, çocuklarımızdan fedakarlık ederek, bizlere teslim edilen minik çocukları, öğrencileri eğitmeye çalışıyoruz. Emekliye olarak aramızdan ayrılanlar arkadaşlarımızla yine aynı şehirdeyiz. Okulumuzdan emekliye ayrılan 44 yıl hizmet veren Sedat Erdem ile 32 yıl hizmet veren Cevat Kanbur'a hizmetlerinden dolayı okulum adına teşekkür ederken bundan sonraki, yaşamlarında sağlık ve mutluluklara dilerim" dedi.

        Okula 44 yıl hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan öğretmen Sedat Erdem'e, emekli öğretmen Dursun Ali Kaya ve 32 yıl hizmet veren öğretmen Cevat Kanbur'a ise Bafra 30 Ağustos İlkokulu'nda uzun yıllar müdürlük görevi yapan ve şu anda OMÜ Vakfı Koleji Müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Kurt ve okul öğretmeni İbrahim Gündoğdu tarafından plaket verilerek hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

        Yemeğe ayrıca Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan, okul idaresi, öğretmenler ve okul personeli katıldı.

        (ŞU-SLH-Y)

        26.11.2016 14:52:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler