Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydikemer hizmete doyacak

        (Fotoğraflı)

        Murat Yalçın

        MUĞLA (İHA) - AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığının Kasım Ayı İstişare toplantısını AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'ın da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Seydikemer İlçesinde yapılan hizmetler, genel gündem ve siyaset konuşuldu.

        Seydikemer'de Tufanlar Düğün ve Toplantı Salonunda her ay AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından düzenli olarak yapılan İstişare Toplantısına AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş'da katıldı. Partili vatandaşlar tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği Kasım Ayı İstişare Toplantısına AK Parti MKYK üyesi Yelda Erol Gökçe, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Osman Koyuncu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetimi ve mahalle temsilcileri ve partili vatandaşlar katıldı.

        "ADAMINA GÖRE MUAMELE DEĞİL YASAYA GÖRE HİZMET VERİYORUZ"

        AK Parti Seydikemer Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısında açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer İlçesinde hem parti olarak hem de Seydikemer Belediyesi olarak "Adamına göre değil, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre hizmet veriyoruz dedi. Seydikemer İlçesindeki mahallerin sorunları ile tek tek ilgilendiklerini söyleyen AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, "AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak Kasım Ayı içerisinde mahalle muhtarlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Belediye Başkanımız ile beraber Aydın Bölge DSİ Müdürlüğüne gittik ve bölgemizin sorunlarını oradaki yetkililere ilettik. Bir takım çözüm önerileri aldık. Kayadibi Mahallesindeki gölet çalışmaları olumlu bir şekilde neticelendirilmek üzere. Bayır Mahallemizde gölet çalışması bölgenin heyelan alanı olması nedeniyle toprağı tutma çalışması biraz zor görünüyor. Bilindiği üzere Boğaziçi ve Dodurga Mahallelerimizde içme suyu sorunu var. Normal şartlarda içme suyu sorununu çözmek Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu, fakat Büyükşehir Belediyesi bu mahallelerimizde bir çözüm bulmak gayretinde bulunmadığı için bizde bu sorunu Aydın Bölge DSİ Müdürlüğüne ilettik.Aydın Bölge DSİ Müdürlüğü yetkilileri bu içme suyu sorunu konusunda bir çalışma yapacaklarını belirttiler.AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak bu konunun takipçisi olacağız. Seydikemer İlçe olduktan sonra bizim kafamızı ağrıtan en büyük sorunlardan birisi kaçak yapı inşaatıdır. Buna göre 6 Aralık 2012 yılından önce yapılan binalar yasaya göre ruhsatlı sayılıyor. Biz Seydikemer Belediyesi olarak belediyemize resmi bir şikayet olmadan hiçbir inşaata kaçak yapıdan dolayı ceza yazmadık. Bunlar tamamen asılsızdır. Muhalefet Partisinin bizi yıpratmak için ortaya koyduğu tamamen asılsız iftiralardır. Yani Seydikemer Belediyesi olarak adamına göre muamele değil yasaya göre hizmet yapıyoruz. 6 Aralık 2012 yılından önce yapılmış binalar bir takım özelliklere sahipse ruhsatlı olarak görünüyor. AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı ve AK Partili Seydikemer Belediyesi olarak çalışmalarımızı ve halkımızın istekleri üzerine çalışmalarımızı aralıksız olarak önümüzdeki günlerde devam ettireceğiz" diye konuştu.

        "SEYDİKEMER AK PARTİNİN MUĞLADAKİ KAPISI"

        Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, partisinin Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmasında, Muğla'nın diğer ilçe belediyelerini ve Muğla Büyükşehir Belediyesini AK Partinin almasının tek kapısı Seydikemer olduğunu söyleyerek, kısa sürede yaptığımız hizmetler ortada, Muğla ilinin ilçeleri arasında en dağınık olmasına rağmen en fazla hizmeti de Seydikemer Belediyesi yapıyor dedi.AK Parti hükümetinin vizyonu ve hizmet üretimi sayesinde ilçeye güzel hizmetler getirdiklerini söyleyen Başkan Yakup Otgöz, "Seydikemer İlçemiz 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile birlikte yeni ilçe olmuş ve çiçeği burnunda bir ilçedir. Fethiye İlçesinden ayrılan bir ilçeyiz. 61 Bin nüfusa sahip bir ilçeyiz. Yeni ilçe olmamıza rağmen AK Partinin vizyonu ve hizmet üretimi sayesinde ve partimizin bize göstermiş olduğu yol çizgisinde Seydikemer'e hızlı bir şekilde hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Seydikemer Belediyesi olarak hizmet araçları bakımından Muğla'nın ilçeleri arasında en fazla araç gereç sahibi belediyeyiz. Coğrafi konum olarak dağınık bir ilçeyiz ve dolayısıyla araç gereçlerimizin sayısı fazla olmadıktan sonra ilçemize hizmet etmemiz çok zor şartlar altında oluyor. Kendi asfaltını kendisi döken bir ilçe belediyeyiz. Kısa süre içerisinde 85 km. asfaltı döktük ve bu yıl sonuna kadar 30 km. asfalt daha dökmeyi planlıyoruz. İlçemizde 63 mahallemiz bulunmakta. İnşallah bu yılsonuna doğru yayla bölgesinde bir köyümüz olacak ve 64 mahalleye sahip olacağız. Biz merkez ve civar mahalle ayrımı yapmadan ilçemizin her köşesine aynı şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Seydikemer İlçemizde yakın zaman içerisinde 50 Bin metre kare kilitli parke döşeyeceğiz. Orman Bakanlığımız Eşen Çayının ıslahı konusunda bizlere çok yarımcı oluyor.Şuan da çalışmalar Söğütlüdere Mahallesi yakınlarında devam ediyor. İlçemizdeki en büyük sorunlarımızdan bir tanesi imar sorunuydu. Tarım Bakanımızın, Muğla Valimizin, Milletvekillerimizin ve İl Başkanlığımızın üstün çalışmalarıyla bu sorunu çözdük. İlçemizdeki tüm kamu binalarımız da kiracı olarak hizmet veriyoruz. İmar çalışmamızı hızlı bir şekilde yürütüp sonlandırarak tüm kamu binalarına bir yer tahsis edip, kendi hizmet binalarımızda faaliyet vermeyi planlıyoruz. Muğla Valimiz Amir Çiçek'in duyarlılığı ile ilçemizde Belediye Hizmet Binası ve Kaymakamlık binamız için 6 Bin 500 metre kare bir arazi tahsis etti. Seydikemer İlçemiz Muğla İlinin en dağınık ilçesi olmasına rağmen en fazla hizmeti veren ilçeyiz. Seydikemer İlçesi AK Partinin Muğla'daki kalesidir. Seydikemer İlçesinde yaptığımız hizmetlerle diğer ilçelerimize de örnek olarak en yakın tarihteki seçimlerde diğer İlçe Belediyeleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesini de AK Partili belediye olarak kazanabiliriz" ifadelerini kullandı.

        "SEYDİKEMER'İN DAVA ANLAYIŞINA HAYRANIM"

        Seydikemer İlçesinin siyasi hayatı boyunca kalbinde çok farklı bir yer edindiğini söyleyen AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise , "Seydikemer İlçesi İl Başkanlığımdan bu yana her gelişimde beni mutlu etmiştir. Hem teşkilat çalışmalarında, hem de seçim arenasına girdiğimiz zaman, ne zaman canımız sıkılsa, ne zaman destek arasak, ne zaman ihtiyacımız olsa Seydikemer İlçemiz her zaman bize destek olmuştur. Canı gönülden bu davaya tüm yüreği ile askerlik yapmıştır. Muğla ilçeleri arasında AK Partili 3 belediye başkanımız var. Hepsi bir birinden değerli. Fakat üçünün de bir ortak özelliği var. 3 belediye başkanımızda kafasına koyduğu şeyi tutmadan bırakmıyor. Ayda en az iki defa Ankara'ya gelerek ürettikleri projelerin sağlanması adına gayret ve çaba harcıyorlar. Ankara'dan bölgeye hizmet getirebilmek için gece gündüz çalışıyorlar. Seydikemer'in gelişmesi ve güzelleşmesi adına var gücümüzle çalışmalarımızı yapıyoruz ve Milletvekilliğimizin son anlarına kadar da hizmet getirmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz sürecinde gönüllerinde ve kalplerinde AK sevda ve vatan aşkı olan tüm partililerimiz bize destek verdi.Göründüğü kadarı ile önümüzdeki yakın tarihlerde bir referandum oylaması var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yapmak için şimdiye kadar nasıl yola düşüp tek tek amacımızı ve sevdamızı anlatarak oy istediysek tekrar tekrar yollara düşeceğiz ve Cumhurbaşkanımızı Başkan edeceğiz" dedi.

        "AVRUPA PARLAMENTOSU 57 YILDIR İKİ YÜZLÜ DAVRANDI"

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararıyla ilgili "Siz sadece Türkiye Müslüman olduğu için aranıza almama noktasında 57 yıldır düşünüp duruyorsunuz. Şimdi net bir şekilde dünya kamuoyuna tavrınızı ortaya koydunuz. Biz de bundan memnun olduk."dedi.

        Partisinin Seydikemer ilçesinde düzenlenen İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan Ataş, yaptığı konuşmada AK Parti'de siyaset yapan isimsiz kahramanların son 14 yılda Türk siyaset tarihine altın harflerle yazılacak hizmetlere imza attığını söyledi.

        Avrupa Parlamentosunun Türkiye ile ilgili aldığı kararı eleştiren Ataş, şöyle konuştu:

        "Siz sadece Türkiye Müslüman olduğu için aranıza almama noktasında 57 yıldır düşünüp duruyorsunuz. Şimdi net bir şekilde dünya kamuoyuna tavrınızı ortaya koydunuz. Biz de bundan memnun olduk. 57 yıldır ikiyüzlü davrandınız. Net bir şekilde oyalamalar ile Türkiye'yi istemediğinizi ortaya koydunuz. Terör örgütü mensuplarına kendi ülkelerinizde, parlamentolarınızda kucak açıp afişleriyle posterleriyle beslemeye devam ediyorsunuz."Ataş, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kimin samimi ve dürüst olduğu, kimin bu ülkeyi sevdiği ve Türkiye'nin gerçek dostunun kimler olduğunun bir kez daha net bir şekilde görüldüğünü ifade etti.Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu olmadığının görüldüğünü dile getiren Ataş, şunları kaydetti:

        "Türklerin de Türk'ten başka dostu yoktur. O halde biz kendi kendimize yetecek bir şekilde mücadele kararlılığımızı göstermeye mecburuz. Ekonomik olarak Türkiye'nin sıkıntıda olduğunu söyleyip kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Birtakım eylemlerle milletin moralini bozmaya çalışıyorlar. Recep Tayip Erdoğan bu ülkenin başında, AK Parti iktidarda olduğu sürece, duyarlı insanlarımız da var olduğu sürece Türkiye üzerinde oynanmak isteyen bütün oyunları Allah'ın izniyle boşa çıkarma iradesini hep birlikte gösterecek kudrete sahibiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. Ne yapacağız? Daha fazla çalışacağız."Konuşmanın ardından toplantı, basına kapalı devam etti.

        (MB-Y)

        26.11.2016 18:21:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler