Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti ilçe başkanları toplantısı Çelikhan'da gerçekleştirildi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman ilçe başkanları toplantısı İl Başkanı Abdurrahman Dimez başkanlığında Çelikhan ilçesinde gerçekleştirildi.

        Her ay düzenli olarak yapılan toplantı bu ay Çelikhan ilçesinde gerçekleştirildi. Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı ve Belediye Başkanı Mustafa Bulut'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ilçe başkanlarının yanı sıra yürütme kurulu üyeleri katıldı.

        AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez başkanlığında gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmalarının yanı sıra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

        Abdurrahman Dimez, ilçe başkanlarına Başkanlık Sistemi ile ilgili ve referandum ile ilgili bilgiler vererek, yapılacak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

        Adıyaman'da devam eden yatırımlar ve planlanan projeler ile ilgili olarak çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Abdurrahman Dimez, ayrıca Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

        (AHM)

        26.11.2016 21:20:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler