Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karalar, gençlere 30 bin adet kitap dağıttı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, toplam 30 bin kitaptan oluşan üniversite ve liseye hazırlık setleri ve soru bankasını öğrencilere dağıttı.

        Başkan Zeydan Karalar, KAYDER olan Kayışlı Mahallesi Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği'nde etüt eğitimi gören öğrencileri ziyaret etti. Başkan Karalar, etüt merkezinde eğitim gören öğrencilere de derslerinde yardımcı olacak hazırlık hitapları ile soru bankaları dağıttı.

        Gençlere her zaman inanıp güvendiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, "Gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Çağdaş ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e laik gençler olacağınıza inanıyoruz. Bizlerde sizlerin Atatürkçü, çağdaş, demokrat gençler olabilmeniz için sizlere destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

        KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ'da desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

        (ADN-Y)

        27.11.2016 10:44:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler