Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da proje bilgilendirme toplantısı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu İlçesinde proje bilgilendirme toplantısı yapıldı.

        Kulu'nun Merkez İlk Okulu'nun Çok Amaçlı Konferans Salonun'da gerçekleştirilen toplantıda, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminden gelen ekipler tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullardaki Proje Takip Ekipleri ve okul idarecilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda, TÜBİTAK Bilim Fuarları ve EKİP 42 çalışmaları ile ilgili okul idarecilerinin öğretmenlere rehberlik edilmesi üzerinde durulurken ayrıca TÜBİTAK Bilim Fuarları noktasında verilen maddi destekler hakkında bilgiler verildi.

        Düden Anadolu Lisesi Toplantı Salonun'da ise, Proje Takip Ekiplerine AB Erasmus+ bilgilendirme toplantısı düzenlendi. AB projeleri noktasında yapılacak her projenin önemli olduğunu ve gerek mesleki gelişim, gerekse ülkemizin temsiliyeti noktasında projeler üreterek bu işe önem verilmesinin üzerinde duruldu. Toplantı ihtiyaç analizi anketinin öğretmenlere uygulanması ile son buldu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak proje çalışmalarına ağırlık verileceğini dile getiren Sultan Ahmet Kaymak, "Devletimiz her noktada maddi destek ve hibe sağlıyor. Bizler Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olarak bu desteklerden en fazla nasıl istifade edebiliriz? Yapılacak her projenin ilçe eğitimimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize katkısı olacak. Tüm öğretmenlerimiz proje yapabilir. Proje yazım ve takip noktasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğiz" diye konuştu.

        (ÖS-AH-Y)

        27.11.2016 13:23:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler