Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gönen Belediyesinden örnek proje

        (Fotoğraflı)

        Güler Kavak

        BALIKESİR (İHA) - Halka okuma alışkanlığını kazandırma, kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Gönen Belediyesi örnek gösterilecek projeyi yaşama geçiriyor.

        Gönen Belediyesi Kitap Okuma Evi açılıyor. Roman, şiir, deneme, güncel kitaplar ve klasikler gibi her türlü eserin yer alacağı Belediye Kitap Okuma Evinde, vatandaşlar hiçbir ücret ödemeden adres ve telefon bırakarak istedikleri kitabı alıp gidebilecek. 2 bin kitap siparişi verdiklerini bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Çok önemsediğimiz bir proje. Bu projeyle, çocuklarımızı ve gençlerimizi kitap okumayı ödendirmek, vatandaşımıza da okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

        Kitap okuma evi projesini çok önemsediklerini belirten Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, "Çocuklarımıza, gençlerimize ve her yaştan vatandaşımıza kitap sevgisini aşılamak, okumaya teşvik etmek amacıyla çocuk kitabından, romana, şiirden denemeye, güncel kitaplardan klasiklere kadar okuma evine giden her yaştan vatandaşımıza hitap edecek zenginlikte bir kütüphane oluşturuyoruz. Belediye Okuma Evine giden vatandaşımız, istediği kitabı okuma evinde okuyabileceği gibi, telefon numaraları ve adreslerini bırakarak, istedikleri kitabı hiçbir ücret ödemeden alabilecek" dedi.

        (TS-

        27.11.2016 15:11:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler