Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlama ustası Erzincan'dan coşku dolu konser

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Çiğli ilçesinde, dayanışma gecesinde sahneye çıkan Erdal Erzincan seslendirdiği türküleriyle muhteşem bir gece yaşattı.

        Bağlama ustası Erdal Erzincan, Çiğli Belediyesi ile Hacı Bektaş Veli Anadolu Vakfı Çiğli şubesinin birlikte düzenlediği dayanışma gecesinde konser verdi. Çiğli Belediyesi konferans salonunda düzenlenen konsere, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve eşi Ergül Arslan, Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Tuncer Baş, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, belediye bürokratları, muhtarlar ve türkü severler katıldı. Türk Halk Müziğinin sevilen ozanı Erdal Erzincan, bağlamasıyla sahnede kaldığı iki saat boyunca müzikseverlere türkü ziyafeti verdi. Adeta izdihamın yaşandığı gecede türkü severler "Nem kaldı", "İnsan kısım kısım", "Be felek senin elinden" gibi sevilen ezgileri dinleme fırsatı buldu. Konserin final kısmında sanatçının mızrap kullanmadan çaldığı şelpe de salondakilerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Başkan Hasan Arslan ile Vakıf Başkanı Tuncer Baş, değerli ozan Erdal Erzincan'a teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim ettiler.

        (HG-Y)

        28.11.2016 10:11:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler