Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik Eller Projesi 1 yılını doldurdu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı Minik Eller Projesi bir yaşına girdi. Projenin 1. yılında, bir yaşını kutlayan bebekler ziyaret edildi.

        Yeni doğan bebekleri ve anne babaları ziyaret ederek bebek bakımı ve anne sağlığı gibi birçok konuda bilgilendiren Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, proje başladığında ilk ziyaret edilen Ahmet Terzioğlu adlı bebeği ziyaret etti. Bundan tam bir yıl önce Ahmet Terzioğlu'nun ziyareti ile start alan proje gereğince bu güne kadar çok sayıda bebeğe ulaşıldı. Minik Eller Projesi kapsamında bir yılda olarak 400 bebek ziyareti yapıldı.

        Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ve belediye sağlık ekibi düzenlenen yaş gününe katıldı. Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır, minik bebeğin ailesini kutladı ve projenin devam ettiğini anlattı.

        (FT-İHS

        28.11.2016 10:46:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler