Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Mahalle Ligi Heyecanı Başladı

        (fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe Belediyeleri tarafından da desteklenen Mahalle Futbol turnuvası Dursunbey'de start aldı.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu tabana yaymak amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği, 20 ilçeden binlerce mahalle takımı ve 10 bin üzerinde sporcunun mücadele edeceği 'Mahalle Ligi Futbol Turnuvası' ilk olarak Dursunbey'de de start aldı. Turnuvanın açılış maçına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Dursunbey Belediyespor Başkanı Yusuf Turhan, Belediye Meclis Üyesi Halil Sarıoğlu, Belediye Yazı işleri Müdürü Erol Yıldırım, Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan ve sporcular katıldı. Hababam ve Galatasaray takımları arasında gerçekleşen açılış maçının startı öncesinde futbolcu çocuklarla konuşan Başkan Bahçavan, geçtiğimiz yıl turnuvanın şampiyon takımının Dursunbey'in gururu İlkay Gündoğan'ın davetlisi olarak Almanya'ya gittiğini bu yıl ise İlkay'ın şampiyon takımı İngiltere'ye götüreceği müjdesini verdi.

        Turnuvanın açılış düdüğünün ardından Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan turnuvayı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a teşekkür eden Başkan Bahçavan, turnuvaya Dursunbey'den 152 takımın katıldığını belirtti. Turnuva'ya en çok takımı Dursunbey'in gönderdiğini ifade eden Başkan Bahçavan, Dursunbey'den 1520 öğrencinin bu turnuvada yer aldığını söyledi.

        Konuşmaların ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çekilen protokol üyeleri turnuvayı yönetecek olan hakemlere de başarılar dilediler.

        (HD)

        28.11.2016 11:23:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler