Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan'da Nil Caddesi baştan aşağı yenilendi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesini asfaltlama çalışmalarını tamamlayarak caddeyi, vatandaşın hizmetine sundu.

        Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra modern ve daha dayanıklı bazalt taşları kullanılarak, kaldırım ve otoparklara daha estetik bir görünüm kazandıran Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 10 metre genişliğinde 600 metre uzunluğundaki caddeye, bin 250 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

        Bölge sakinleri yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a ve Kocasinan Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Vatandaşlar, "Kocasinan Belediyesi ekipleri dört dörtlük çalışıyor. Çok memnunuz. Hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar'a çok teşekkür ederiz." dedi.

        (SK)

        28.11.2016 11:45:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler