Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7. Türkiye Enerji Zirvesi'nden Kayserigaz'a ödül

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Profesyonel ekibiyle başarılı projelere imza atan Kayserigaz, sosyal sorumluluk alanında gerçekleştirdiği proje ile aldığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

        Kayseri'ye 12 yıldır doğalgaz hizmeti sağlayan Kayserigaz, uzun yıllardır gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle toplumun ve enerji sektörünün takdirini kazanmaya devam ediyor. Bu yıl 7'incisi Adana Hiltonsa'da gerçekleştirilen Türkiye Enerji Zirvesi'nde Kayserigaz 'Altın Vana' ödülüne layık görüldü. Sektör için büyük önem taşıyan zirveyi, enerji sektörü temsilcileri yakından takip etti.

        Kayserigaz, Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle, Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde çocuklara çevre ve tasarruf bilincinin aşılanması için 'Dolgi Çocuk Tiyatrosu' ve doğayla dost bireylerin topluma kazandırılması amacıyla gerçekleştirdiği fidan dikim projesi ile 'Altın Vana' ödülünün sahibi oldu. Şehir merkezinden uzak ve sınırlı imkanlara sahip olan çocuklar için Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nu ilçelere getiren Kayserigaz, yeni yatırım alanlarından biri olan Bünyan İlçesi'ne de bu hizmeti sunmuş ve düzenlenen etkinlik ile Kayserigaz, doğaya olan hassasiyetini ve geleceğin bireyleri çocuklara verdiği önemi vurgulamıştır.

        Ödülünü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'in elinden alan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, yaptığı açıklamada "Doğalgaz piyasası için önem arz eden 'Altın Vana' ödülünü almak bize gurur verdi. Bu ödülü Kayseri iline sadece sorunsuz ve güvenli doğalgaz hizmeti sağladığımız için değil, gerçekleştirdiğimiz başarılı kurumsal sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle almış olmamız ayrıca mutlu etti. Sosyal sorumluluk projeleri için büyük emek veren Kayserigaz Ailesi adına bu ödülü almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Sektörümüz için önem arz eden ve bu yıl 7'incisi düzenlenen Enerji Zirvesini organize eden Petrotürk Ekibine de teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

        (SK)

        28.11.2016 12:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler