Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta halk otobüsleri denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Kaleli

        SİVAS (İHA) - Sivas Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler özel halk otobüslerine yönelik yapılan denetimlerine devam ediyor.

        Yapılan denetimlerde ehliyet, ruhsat, araç sigortası havalı korna cam filmi gibi birçok unsura bakıldı. Denetimlerde kış mevsimine girilmesiyle birlikte araçlardaki kışlık lastiklerde kontrolden geçirildi. Problem olan araçlar ve araç sürücülerine yönelik cezai işlem uygulandı.

        Konu hakkında açıklama yapan Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar, "Araçların kışlık bakım kontrolleri ile Emniyet Müdürlüğü'nün trafik kurallarına yönelik kontrolleri konusunda denetimler yapılıyor. Kış lastikleri konusunda da şoförlere yönelik uyarılarda bulunuluyor. Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlaması konusunda aylık yapmış olduğumuz rutin kontrollerimizdir. Bu uygulama da bize destek olan Emniyet Müdürlüğü personeline de teşekkür ediyoruz." dedi.

        (UY-SK)

        28.11.2016 13:00:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler