Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamukkale Belediyesi'nden Kayıhan'a 3 milyon tl'lik üstyapı yatırımı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediyesi tarafından Kayıhan mahallesine 3 milyon TL'ye yapılan üstyapı yatırımlarının açılışı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

        Çalışmalar kapsamında mahalle sınırları içinde bir çok parkta oyun grupları yenilenirken, bir çok camiye de çeşitli çalışmalarla destek verildi. 71 bin metrekare asfalt yol, 6 bin metre kare beton parke ve bin 700 metre bordür ve 450 metre uzunluğunda da perde duvar yapıldı. Ayrıca mahalleye 5 adet MOBESE kamerası takılarak vatandaşların güvenliği için hizmete sunuldu. Kayıhan Mehmet Atmaca İlkokulu yanında yapılan açılış törenine Pamukkale Belediyesi başkan yardımcıları, parti temsilcileri, mahalle başkanları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Üst yapı çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Son bir ay içinde 4 açılış yaptık. Bu hafta Kayıhan'da yapılan üstyapı çalışmalarının açılışını gerçekleştireceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak bu bölgeye ciddi bir yatırım yaptık. Kayıhan mahallesinde 32 ayda 9 cadde, 11 sokakta üst yapı çalışması tamamlandı. Ayrıca 4 park yapıldı. Büyük önem verdiğimiz MOBESE kameraları bu mahallemizde de hizmete girdi. Yapılan yatırımların maddi değeri yaklaşık 3 milyon lirayı buldu. Ben inanıyorum ki, Kayıhan Belediyesi kapandıktan sonra en fazla hizmet Pamukkale Belediyesi kurulduktan sonra yapıldı. Biz 68 mahallemiz arasında hiçbir ayrım yapmadan çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Kayıhan için gereken her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

        Konuşmanın ardından tören katılan protokol üyeleri tarafından Kayıhan mahallesine yapılan üst yapı hizmetlerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış kurdelesi dualarla kesildi.

        (MT-

        28.11.2016 13:03:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler