Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir gün içinde parklarına kavuştular

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi'nin Dalbahçe Mahallesine kurduğu çocuk oyun gurubu, mahalle sakini çocuklara büyük mutluluk yaşattı. Ekiplerin 1 günde kurarak hizmete sunduğu park, çocukların yaz-kış rahatça keyifli zaman geçirebileceği mekan haline geldi.

        Turgutlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçenin farklı noktalarında yer alan park ve yeşil alanlarda bakım çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da yeni çocuk oyun alanları oluşturuyor. İlçenin dört bir yanındaki çocukların, ikamet ettiği mahallelerinde keyifli zaman geçirebileceği alanlar oluşturmaya gayret eden ekipler, bu kapsamda son olarak Dalbahçe Mahallesine uzandı. Mahallede park için uygun yer arayışının ardından çalışmalara başlayan ekiplerin 1 gün içerisinde kurduğu oyun gurubu mahalle sakini çocuklara sürpriz oldu. Dalbahçeli ailelerin ve kendilerinin isteğini yerine getirmelerinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen çocuklar, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür etti.

        (SC-Y)

        28.11.2016 13:15:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler