Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KO-MEK iki kurs binasını daha yeniledi

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - 12 yıldır Kocaeli'nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

        Artan talep karşısında yetersiz kalan bazı kurs merkezlerinin yerini değiştiren KO-MEK, iki kurs merkezinde daha yeni yerine taşındı. KO-MEK 12 ilçede 43 kurs merkezinde binlerce kursiyere meslek ve sanat eğitimi vererek, bu alanda bir halk üniversitesi olduğunu kanıtladı.

        Geçtiğimiz dönemlerde fiziki şartları yetersiz olan birçok kurs merkezinin yerini değiştirerek daha elverişli binalara taşınan KO-MEK, yeni dönemde de Serdar ve Derince kurs merkezlerinin yerini değiştirdi. Serdar Mahallesi'nde yıllardır vatandaşlara hizmet veren eski kurs merkezinin hem fiziki şartlarının olumsuzluğu, hem de alan yetersizliğinden oluşan yeni bina isteğini yerine getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, en kısa sürede yeni bina bularak kurs merkezini yeni alana taşıdı. Özellikle çocuklu bayanların isteği doğrultusunda oluşturulan yeni binada çocuk oyun odası ve çocuk bakım odaları da bulunuyor. Serdar Mahallesi Sümer Polis Karakolu karşısına taşınan yeni kurs merkezinde yeni dönem için kayıtlar devam ediyor.

        Yine Derince Belediyesi Deniz Mahallesi Şemsettin Sema Sokak'ta bulunan Derince KO-MEK Kurs Merkezi de artan talebe karşılık vermek için yeni binasına taşındı. Çocuk odası ve çocuk bakım odalarının bulunduğu yeni binada kursiyerler, geniş ve ferah ortamda eğitim görmenin mutluluğunu yaşıyor. Çenedağ Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeki yeni yerine taşınan kurs merkezinde yeterli talep olan tüm branşlarda eğitimler devam ediyor. Derince KO-MEK Kurs Merkezi'nde yeni dönem kayıtları da alınıyor.

        (İÇ)

        28.11.2016 14:09:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler