Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehitkamil Belediyesi Karasakal'da arazi yolu sorununu çözüyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Şehitkamil Belediyesi, çiftçinin işini kolaylaştırmak hedefiyle başlattığı arazi yolları çalışmalarını Karasakal Mahallesinde sürdürdü.

        Kırsal bölgelerde çiftçilikle uğraşan vatandaşların arazi yolu sıkıntısını gidermek adına bir çok mahallede arazi yolu açma çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, son olarak Karasakal mahallelerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürürken, açılan arazi yolları mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Karasakal Mahalle Muhtarı Mehmet Özalp, "Mahallemizde vatandaşlarımızın bahçelerine, tarlalarına gidebilmesi için arazi yollarına ihtiyaç vardı. Daha önce yol yoktu vatandaşlarımız arazilerine dere yataklarından hayvanlarıyla güçlükle gidiyordu. Bazen de yağmur yağdığı zaman sel sularının oluşmasıyla birlikte dere yolları da kapanıyor ve vatandaşlarımız arazilerine gidemiyordu. Şuan Belediyemiz tarafından mahallemizde çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımız için yoğun bir şekilde arazi yolu açma çalışması başlatıldı. Belediyemiz; dağ, taş, tepe, yamaç demeden arazi yollarını sizlerin de gördüğü gibi açıyor. Bundan sonra vatandaşlarımız, bahçelerine rahatlıkla araçlarıyla gidebilecek. Yapılan çalışmaları gerçekten yerinde ve olumlu bir çalışma olarak görüyorum. Belediyemizin yapmış olduğu bu tür çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bundan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum" dedi.

        "Artık arazilerimize araçlarımızla rahatlıkla ulaşabileceğiz"

        Yapılan yol açma çalışmalarından memnun kaldıklarını dile getiren mahalle sakinleri ise "Eskiden sizlerin de gördüğü gibi dağın tepesinden aşağıya inmek ve arazilerimize ulaşmak için büyük zorlukla yaşıyorduk. Hayvanlarımız ile dahi güçlükle arazilerimize ulaşabiliyorduk. Kimi zaman ise yol sıkıntısından dolayı arazimizi kullanamıyorduk. Fakat Belediyemizin yol açma çalışmalarıyla birlikte artık arazilerimize araçlarımızla bile rahatlıkla ulaşabileceğiz. Yapılan hizmetlerden memnunuz ve bunun için Belediye Başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

        (MSF-BRN-Y)

        28.11.2016 14:27:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler