Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minikler oynadı, büyükler coştu

        - Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi tiyatro salonunda sergilenen "Kediler ve Köpekler Şehri" adlı oyunda miniklerin performansı beğeni topladı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Çukurova Belediyesi'nin açtığı tiyatro kurslarını başarıyla tamamlayan miniklerin sahnelediği "Kediler ve Köpekler Şehri" adlı oyun, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

        Belediye Şehir Tiyatrosu oyuncusu Dilek Kont'un yönetiminde hazırlanan ve Orhan Kemal Kültür Merkezi Amfi Tiyatro'da sergilenen oyuna, veliler, öğrenciler ve minikler yoğun ilgi gösterdi.

        Büyük alkış alan müzikli, danslı gösteriyi izleyen Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek ve Tiyatro Müdürü Suriye Eyi, oyunun ardından sahneye çıkarak başarılı performanslarından dolayı ekibi tek tek tebrik etti. Veliler de Mustafa Selek, Suriye Eyi ve Dilek Kont'a çiçek vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

        İlk gösterisi 27 Kasım'da yapılan Kediler ve Köpekler Şehri adlı oyunun 25 Aralık ve 22 Ocak tarihlerinde tekrar sahneleneceği bildirildi.

        Hem öğreniyorlar hem eğleniyorlar

        Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatro sanatına merak saran, gelecek yaşamlarında bu mesleği düşünen çocuk ve gençlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak hafta sonları iki ayrı yaş gurubuna yönelik kursiyerlere, Tiyatro-Drama-Ritm ve Dans eğitimleri veriliyor. Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Dilek Kont tarafından çalışmalara alınan çocuklar ve gençler, burada hem tiyatro sanatının temel eğitimini öğrenmenin keyfini yaşıyor hem de bu çalışmaların sonucunda sahneleyecekleri oyunun heyecanını taşıyorlar.

        (AKL-Y)

        28.11.2016 14:48:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler