Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül Belediyesi kışa hazır

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kar uyarısının ardından sorumluluk bölgesinde aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirleri aldı.

        Altıeylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtemel kar yağışı öncesinde gerekli tedbirleri aldı. İş makineleri, tuzlar ve personel kar yağışı durumunda hazır bekletiliyor. Karla mücadele için 4 greyder, 4 bekolayzer, 2 loder, 2 ekspratör, tuz atan 2 kar küreme aracı, 300 ton tuz ve 60 personel hazır bulunuyor. Buzlanma yaşanmaması adına ihtiyaç halinde okul, camii, sağlık ocakları, hastaneler, muhtarlıklara dağıtılmak üzere her biri 25 kilo paketlerde tuzlar hazırlandı.

        Altıeylül'de yaşayan vatandaşların huzurlu ve sorunsuz bir kış geçirmesi adına gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu "Geçtiğimiz günlerde araç filomuzu genişleterek olası kar yağışı öncesinde tedbirimizi aldık. Personellerimiz ve araç-gereçlerimiz ile hazır bir vaziyette bekliyoruz. Meteorolojiden yapılan açıklama ile bu hafta içerisinde kar yağışı bekleniyor. Vatandaşlarımızın rahat bir kış geçirmeleri için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürecek" dedi.

        (TS-

        28.11.2016 15:07:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler