Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı'nda 12 ay asfalt çalışması

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Altınkum Mahallesi'nde devam ediyor.

        Konyaaltı Belediyesi bölgesindeki cadde ve sokakları sıcak asfalt ile kaplayıp modern görünüme kavuşturuyor. Altınkum Mahallesi'nde 438, 440, 441, 442, 443 ve 445 sokaklarında asfalt kazımı çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, bu sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

        Konyaaltı'nda 12 ay boyunca sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Muhittin Böcek, asfalt çalışmalarına Altınkum Mahallesi'nde devam ettiklerini söyledi. Başkan Muhittin Böcek, "Liman ve Hurma Mahallelerinde altyapısı tamamlanan sokak ve caddelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı geçtiğimiz yıl tamamladık. Bu yıl ise Molla Yusuf ve Gürsu mahallelerinde çalışmalara başladık. Altınkum Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Toplam 25 kilometre sıcak asfalt hedefimiz var. Bu asfaltın maliyeti ise yaklaşık 6 milyon lira. Amacımız, herkes için yaşanabilir kent oluşturmak" diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        28.11.2016 15:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler