Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dr. Senai Demirci Atakum Anadolu İHL'nin konuğu oldu

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Yazar, TV Programcısı ve Sunucu Dr. Senai Demirci Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin(İHL) konuğu oldu.

        Kendine has tarzıyla öğrencilerin karşısına çıkan Dr. Demirci, "5 vaktin secdesi ile yaşayan insan zamanı Allah'ın istediği şekilde akıtan insandır" dedi. Öğrencilerin büyük ilgiyle izlediği Demirci, "Hz. Muhammed'in Veda Hutbesi'nin sonunda söylediği cümleye dikkat çekti.

        Dr. Senai Demirci sohbeti sırasında insanların vakitleri de aslında namaza göre yaşadıklarını anlattı. Bunun arkasında bir zaman akışı olduğunu ifade eden Dr. Senai Demirci, "Bu beş zaman, her zaman için insanların zihninde durur. Bunda secde, namaz ve Allah vardır. 5 vaktin secdesi ile yaşayan insan zamanı Allah'ın istediği şekilde akıtan insandır" dedi.

        Öğrencilere tavsiyelerde bulunan, Yazar Demirci, "Harita arazi değildir haritayı at, araziyi harita olarak kullanmaya bak. Kediden 'miyav' duymayı ne kadar bekliyorsan, insandan da 'elhamdülillah' bekle. Dinin kendisiyle dinin bilgisini karıştırmayın ne olur" diyerek sözlerine son verdi.

        Program öğrencilerin Yazar Dr. Senai Demirci'ye katılımlarından dolayı teşekkür etmesi ve çiçek takdimi ile sona erdi.

        (SAM-SLH-Y)

        28.11.2016 15:32:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler