Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tok'tan müdürlere tecrübe aktarımı

        - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok:

        - "Şehrin imarı, halkın gönlünü almaktan geçer"

        - "Bizim derdimiz millet, sevdamız millet"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bir şehri imar etmenin yolunun, halkın gönlünü almaktan geçtiğini söyledi.

        İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi konferans salonunda daire müdürleri ile bir araya geldi. 2016 yılına ait değerlendirmeler yapan ve 2017 yılına ait planlamalarla ilgili brifing alan Başkan Erdoğan Tok, birim müdürlerine yapılan faaliyet ve çalışmalarda müdürlükler arası işbirliği ve koordinenin daha verimli ve kaliteli işler ortaya çıkardığına vurgu yaptı.

        Müdürlere önemli tavsiyelerde bulunarak ekip ruhuna dikkat çeken Başkan Tok, yapılan işten heyecan duymanın, hizmetlerde kendi emeğinizin ve katkınızın bilinciyle çok daha başarılı işlere birlikte imza atılacağını kaydetti.

        "İnsana hizmet ederek insanın gönlünü hoş tutmak bizim öncelikli hedefimizdir" diyen Başkan Erdoğan Tok, "Bizim derdimiz hizmet, sevdamız millet. Gayemiz, var gücümüzle, vatandaşımıza hizmet etmektir. İlkadım ilçemizi daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmektir" ifadelerini kullandı.

        "Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz"

        2 016 yılının İlkadım için çok önemli bir hizmet yılı olduğunu ifade eden Erdoğan Tok, "Yerel seçimler öncesi, halkımızın karşısına çıktığımızda AK Parti belediyecilik anlayışını İlkadım'da hakim kılacağımızı söylemiştik. Elhamdülillah, 30 Mart 2014'te halkımızın bizlere verdiği emaneti boşa çıkarmadık. Yerel seçimlerin hemen ardından 'iş bilenin, kılıç kuşananın' diyerek kollarımızı sıvadık. AK Parti belediyecilik anlayışından uzak kalan ve hizmete susayan ilçemizi hizmetlerimiz ve yatırımlarımızla yeniden tanıştıracağımızı ifade etmiştik. Söz verdiğimiz gibi, hizmetlerimizi sırasıyla yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gönüllere değen, insana değer veren belediyecilik anlayışımızla toplumumuzun her kesimine yönelik hizmet ve projelerimizi hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

        Toplantı sonrası Başkan Tok, birim müdürleri ile Derebahçe Sosyal Tesisi'nin etüt ve kurs sınıflarını, düğün salonunu, fitness kondisyon salonu ve diğer birimlerini gezdirdi.

        (SAM-SLH-Y)

        28.11.2016 16:02:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler