Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Aydın İl İstişare Toplantısı Söke'de yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısı geniş bir katılımla Söke'de yapıldı.

        Söke'de gerçekleşen toplantıya başta Aydın Milletvekili Deniz Depboylu olmak üzere Aydın il yönetimi, 17 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale katıldı.

        Toplantıda MHP Aydın Milletvekili Debiz Depboylu, "Biz geçmişimizi çok iyi biliriz. Bazıları geçmişini Cumhuriyet'ten itibaren kabul eder. Bazıları Osmanlıdan itibaren kabul eder, biz bin yıllık Oğuz Kaan'dan Göktürkler 'den gelen geçmişimizi çok iyi biliriz. Bunun için aynı yüreklilikle vatanımızı koruruz" dedi.

        Devlet Bahçeli'nin Türkiye üzerinde çok büyük bir rol oynadığının altını çizen Deniz Depboylu, "15 Temmuz da asker kılığındaki teröristler çok çirkin bir saldırı yapmıştır. Darbe döneminde duruşuyla darbeye ilk darbeyi indiren Devlet Bahçeli'dir, bizim liderimizdir. MHP'yi bölmeye ve parçalamaya çalışarak algı oyunları yaptılar. Eğer o dönemde Devlet Bahçeli olmasaydı bugün nasıl bir durumda karşı karşıyaydık bunu tahin etmekte bile zorlanıyorum. MHP lideriyle bu ülkenin Cumhuriyetin garantisi olduğunu biliyoruz. Eğer olmazsa Cumhuriyetin varlığını sürdürmesi noktasında zorlanacaktır. Bugün ülkemize gelen sığınmacılar arasında gerçekten canını evladını kurtarmak için gelenler var. Ama onların içine sızarak gelen teröristlerde var. Askerlerimiz şehit ediliyor. Sözde Avrupalı dostlarımız başka planlar içindeler. Biz balık hafızalı değiliz. Biz geçmişimizi çok iyi biliriz. Bazıları geçmişini Cumhuriyetten itibaren kabul eder. Bazıları Osmanlıdan itibaren kabul eder, biz bin yıllık oğuz kandan Göktürklerden gelen geçmişimizi çok iyi biliriz. Bunun için aynı yüreklilikle vatanımızı koruruz" diye konuştu.

        "MHP'nin İlk İl İstişare Toplantısı"

        MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise yaptığı konuşmasında; "İl istişare toplantısını MHP olarak ilk kez yapıyoruz. MHP Aydın İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapılan her toplantı çok büyük önem taşıyor. Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde MHP'ye çok büyük bir iş düşmektedir. Türk milletinin kurtuluşu demokrasi içerisinde aranmalıdır. Başka siyasi partileri bilemem ama biz MHP'yiz hassas olmamız gerekiyor. Yanlışı ve doğruyu burada konuşalım. Uzakları yakın edeceğiz. Her eli sıkacağız. Yakında o sesi duyacağız o ses MHP olacak" dedi.

        MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk da; "Biz Söke olarak Aydınımızın Genel Merkezin ve ülkemizin yarınlarına bakılabilmesine bir nebzede olsa katkıda bulunmalıyız. 2019 yerel seçimlerinde birbirinden değerli aday adayları ile halkımızın karşısına çıkacağız. Söke'nin beklentilerine cevap vereceğiz. Genel merkezin verdiği kararla bir aday üzerinde tek vücut olacağız. Söke'nin MHP kadrolarını ile bir araya getirmeyi hedefliyoruz. MHP Aydın Milletvekillerini Söke'den göndermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle MHP'nin Söke'de bir çatı altında bulunmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

        Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

        (LT-MB-Y)

        28.11.2016 16:13:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler