Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TESKİ Halı Saha Futbol Turnuvası

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesinde personele yönelik düzenlenen kurum içi halı saha futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. TESKİ personelinden oluşan toplam 16 takımın, aralarında oynadıkları maçlar sonucunda Malkara İlçe Müdürlüğü birinci, Saray İlçe Müdürlüğü ikinci ve Süleymanpaşa İlçe Müdürlüğü üçüncü oldu.

        Süleymanpaşa ilçesinde oynanan final maçını CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları Dr. İbrahim İçöz ve İ. Feyzi Ünal, TESKİ personeli ve aileleri izledi. Oynanan final maçının bitiş düdüğünün çalmasının ardından TESKİ Malkara İlçe Müdürlüğü futbol takımı oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı.

        Kutlamalar sırasında konuşan Başkan Kadir Albayrak, "Oynanan maçları yakından takip ettim. Göze çarpan en büyük özellik hepinizin birbirine olan bağlılığı, sevgisi ve saygısıdır. Gergin olan maçlarda bile birbirinize sarılarak birbirinizi tebrik ediyorsunuz. Bu davranış TESKİ'nin çok güzel bir aile olduğunun göstergesidir. Bu güzel organizasyonu tertip eden TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa'ya çok teşekkür ediyorum. Şampiyon olan TESKİ Malkara, ikinci olan TESKİ Saray ve üçüncü olan TESKİ Süleymanpaşa takım oyuncularını tebrik ediyorum" dedi.

        Şampiyonluk töreninde konuşan Milletvekili Sayın Emre Köprülü, "TESKİ'nin büyük bir aile olduğunu, turnuvaya katılım sağlayan 16 takım olmasından çok iyi anlıyoruz. Bu turnuva kurum içindeki personelin birliğini, beraberliğini ve kaynaşmasını sağlayacak bir turnuvaydı. Aslında turnuvanın kazananı kaybedeni yok. Daha iyi oynayan ve birinci olan Malkara, yine aynı azimle oynayan ve ikinci olan Saray ve üçüncü olan Süleymanpaşa ilçe müdürlüğü takım oyuncularını tebrik ediyorum. Bu güzel turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Tekirdağ için çalışmaya devam diyorum" ifadelerini kullandı.

        TESKİ Genel Müdürü Dr.Şafak Başa, kardeşçe sevgi ve saygı içerisinde oynayan tüm oyunculara, turnuvada emeği geçen hakem, sağlık görevlisi ve destek personeline teşekkür etti.

        Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları verildi.

        (MA-MEF-Y)

        28.11.2016 17:30:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler