Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Parklara kış bakımı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Altınova Belediyesi Fen İşleri Garaj Amirliği, ilçedeki parklarda kış bakımları için hummalı bir çalışma sürdürüyor.

        Altınova Belediyesi Fen İşleri Amirliği Ekipleri, kışlık bakım çalışmaları kapsamında kurumuş ağaçları budama ve bakım çalışmaları yaparken, oyun gruplarını da elden geçiriyor. Altınova Belediyesi Fen İşleri Amiri İnşaat Mühendisi Kubilay Karaca, kış mevsimine yönelik hazırlanan program çerçevesinde mevcut parklarda bakım, onarım, yenileme işlerine ağırlık verildiğini söyledi. Yeşil alanlara yönelik yaz kış demeden ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirten Fen İşleri Amiri Karaca, "Yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına yaz aylarında verilen önem kış aylarında da devam ediyor" dedi.

        (SÇ-MŞ)

        28.11.2016 17:46:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler