Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Toprak'tan yaralı askerlere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Feyzullah Taş

        HAKKARİ (İHA) - Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Çukurca ilçesinde askerî aracın devrilmesi sonucu yaralanan 3 askeri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

        İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Gökgöz ile birlikte Hakkari Devlet Hastanesine giden Vali Toprak, başhekim yardımcısı olarak görev yapan eşi Funda Toprak ve hastane yöneticileri tarafından karşılandı. Vali Toprak, hastanede tedavi gören yaralı askerleri ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali Toprak, ardından değişik servislerde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

        Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Vali Toprak, daha sonra hastane yönetimini ziyaret etti.

        (FT-MSA-Y)

        29.11.2016 08:51:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler