Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyan Belediyesi kırsaldaki mahalleleri hizmetle buluşturuyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediyesi tarafından Köprübaşı (Ekrek) Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve içinde futbol sahsı, voleybol sahsı, çocuk oyun alanı, fitness alanı gibi birçok fonksiyonu barındıran çocuk oyun parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

        Düzenlenen törene Bünyan Kaymakam Vekili Mehmet Haşim Çelik, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, Belediye Meclis Üyeleri, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfi Özsolak, mahalle muhtarları ve çok sayıda Köprübaşılı vatandaş katıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay törende yaptığı konuşmada Bünyan Belediyesi ile "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında yürütülen ortaklıkla birçok okulun vatandaşların kullanımına açıldığını, dev spor tesisleri ile çocukların ve vatandaşların spor yapma imkanına kavuştuğunu ifade ederek, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür etti.

        Başkan Şinasi Gülcüoğlu burada yaptığı konuşmasında 15 Temmuz Darbe girişimini hatırlatarak "Hepinizin bildiği gibi 15 Temmuz gecesi bu milletin silahlarını, tankını, topunu vatandaşın üzerine çevirmiş ve silahlı kuvvetlerimizin şerefli elbisesini giymiş bir grup hainin kalkışması ile karşı karşıya kaldık. Biz gerçekten şerefli Silahlı kuvvetlerimizi, Polis teşkilatımızı, İstihbarat teşkilatımızı evladı vatanı bunlardan ayırıyoruz. Evet bizim derdimiz bu ihanet şebekeleri ile bin sekizyüzlü yıllardan beri 200 yıldır düzenli olarak planlanan bir oyunun en son sahnesini izledik. ama milletin feraseti milletin büyüklüğü ve değerli bir millet olması hasebiyle ihanet şebekelerine hak ettiği dersi verdik. İslam kisvesi altında Amerika'da oturan vatan haini Fetoş tarafından organize edildiği çok net bir şekilde ortada olan ve işbirlikçi piyonlarla sahnelenen oyunun son perdesini hep birlikte izledik.İşte bu hainler milletin feraseti ile Cumhuruna Başkomutanına sahip çıkmasıyla birlikte hak ettiği dersi aldılar ve almaya da devam edecektir". dedi.

        KÖPRÜBAŞI İÇİN YENİ MÜJDELER VERİLDİ

        Başkan Şinasi Gülcüoğlu Köprübaşı sakinlerine yeni hizmetlerin müjdesini vererek, "Göreve geldikten sonra 46 mahallemizde birçok faaliyetlerde bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. İnşallah sizlerin de duasıyla imkanlar dahilinde taleplerinizi karşılamaya çalıştık ve bundan sonra da bu devam edecek. Geçmişten gelen bir takım sorunlar vardı. İnşallah onlar da önümüzdeki yılın programına alındı.İçme suyumuzu herkesin gönül rahatlığıyla içebileceği bir hale getirecek olan proje önümüzdeki yıl başlıyor hayırlı olsun.Sokağa dökülen kanalizasyon sorunuyla ilgili projenin müjdesini verelim İnşallah gelecek yılın sonuna kalmaz bu sıkıntılar da ortadan kaldıracağız hayırlı olsun diyorum.Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımızın hepinize selamları var Ekrek hayvan pazarı ile ilgili projelendirme çalışmasının bittiğini, gerekli altyapı fizibilite çalışmalarını başlatılacağının müjdesini vermek istiyorum hepinize hayırlı uğurlu olsun.Ben tekrar bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadığınız için geleceğimiz olan çocuklarımızı sahiplenme adına ortaya koyduğumuz bu eserin açılışı için teşriflerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde yeni tesis hizmet açıldı. Protokol üyeleri hep birlikte fidan dikerek vatandaşlara aşure ikramında bulundular. Köprübaşı sakinleri içinde futbol sahsı, voleybol sahsı, çocuk oyun alanı, fitnes alanı gibi birçok özelliği barındıran tesis için Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür etti.

        (SK)

        29.11.2016 09:54:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler