Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASAT'an tesisatçılara Atıksu ve Drenaj eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ve Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından tesisatçılara Atıksu ve Drenaj eğitimi verildi.

        Manavgat ilçesi'nde ASAT ve MESO işbirliğinde geçen yıl düzenlenen Eğitim Semineri sonrası Atıksu ve Drenaj bağlantısı aldıkları yetki belgesi ile tesisatçı esnaflara geçmişti. Geçen yıl Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri için düzenlenen eğitim ile Manavgat'ta 93 Esnaf bu belge ile işlerini tamamlayıp teslim ederken, geçen yıl eğitime katılamayan ve mesleğe bu yıl başlayan esnaflar için yeni bir eğitim semineri düzenlendi. Manavgat ve çeşitli ilçelerden gelen esnafların katılımıyla gerçekleşen eğitim semineri yaklaşık 2 saat sürdü.

        Eğitim semineri sırasında değişen sistem ve yenilikler esnaflar ile paylaşıldı. Karşılıklı soru ve cevaplar ile biten eğitim sonrasında Manavgat'ta 16 Esnaf daha Atıksu Şube yolu bağlantılarını yapmaya hak kazandı.

        (AK-SÇ-Y)

        29.11.2016 10:13:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler