Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın güne trafik kazaları ile uyandı

        - Nazilli ve Efeler'de meydana gelen kazalarda 2 kişi öldü yaklaşık 20 kişi yaralandı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın Efeler İlçesi Dalama Mahallesi yakınlarında ve Nazilli'de meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü, yaklaşık 20 kişi de yaralandı. Dalama yakınlarında servis otobüslerinin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücülerden birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken otobüsteki yolcuların bir çoğunun kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

        İlk kaza Nazili Aslanlı Mahallesi'nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 21 yaşındaki Mustafa A. ile arkadaşı İlhan K. gece yarısı Aslanlı mahallesinden Nazilli'ye gitmek için yola çıktı. Mustafa A. yönetimindeki motosiklet seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarındaki araca çarptı. Kazada ağır yaralanan 21 yaşındaki her iki genç de kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

        Öte yandan sabah saatlerinde Efeler ilçesi Dalama Mahallesi yakınlarında iki servis otobüsü çarpıştı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir minibüs de yoldan çıktı. Kazada otobüs sürücülerinden biri yaralanırken yolcuların bir çoğu da kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

        Kaza sabahın erken saatlerinde Glhisar Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre biri Rüfet Y. Yönetimindeki 09 P 0078 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen Haydar E. yönetimindeki 09 P 0230 plakalı otobüs yolda kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada arkadan gelmekte olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait 09 DB 833 plakalı minibüs de kaza yapan araçları çarpmamak için yoldan çıkarak durabildi.

        Kazada Ülfet Y. yaralanırken, yaralılar ve araçta mahsur kalanlar Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları nedeniyle yol yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalırken araçlar alternatif güzergahlardan yoluna devam etti. Her iki kaza ile ilgili inceleme ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

        (İK)

        29.11.2016 10:24:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler