Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi spor salonuna yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi'nin Spor Salonu özellikle kadınlar tarafından büyük ilgi görüyor. Her yaştan katılımın olduğu spor salonun da kadınların ilk tercihi fitness ve plates oldu.

        Döşemealtı Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için spor alanında başlattığı seferberliği çeşitlendirerek sürdürüyor. Döşemealtı Belediyesi, ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşam ve formda kalma imkânı sunuyor. Döşemealtı Spor Merkezinde kadınlar, Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri 13.30-18.30 arası istediği saatte spor yapabiliyor. Çarşamba günleri ise 14.00-15.00 saatleri arasında fitness ve plates derslerine katılabiliyor.

        İlgi her geçen gün artıyor

        Spor Merkezi Antrenörü Çağıl Cengizci, spor merkezine kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinin kadınlara ayrıldığını belirten Cengizci, "Kadınlarımız buraya hem sağlıklı yaşam hem de sosyalleşme adına geliyorlar. Burada spor yaptıktan sonra birlikte yürüyüşe çıkıp, sporu devam ettiriyoruz. Köylerden mahalleye dönüşen mahallelerimizdeki kadınlardan yoğun talep görüyoruz. Burası herkese açık dolayısıyla kadınlar, genç kızlarımız gibi erkeklerde salona gelip antrenman yapabiliyor" dedi.

        Spor Salonumuz herkese açık

        Belediye olarak özellikle kadınlara yönelik çalışmalara önem verdiklerini ifade eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ev kadınlarının yanı sıra çalışan ve günün iş stresini atmak isteyen kadınlarında spor yapmasını istediklerini söyledi. Genç, "Belediyecilik hizmetlerimizin yanında halkımızın spor yapma alışkanlarına katkıda bulunabilmek amacıyla belediyemiz bünyesinde ki spor salonunu yeniledik, eksik olan malzemelerin teminini yaptık ve vatandaşlarımızın kullanıma açtık. Fırsat buldukça bende aynı salona gelip spor yapıyorum. Kendi salonumuz sayesinde vatandaşlarımız kent merkezine gitmek zorunda almıyor. Halkımızın belediye hizmetlerinden yararlanıyor olması ve memnun kalması bizleri gururlandırıyor."

        (SÇ-SÇ-Y)

        29.11.2016 10:29:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler