Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaman Belediyesine "Kadın Dostu İş Yeri "ödülü

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karaman Belediyesi, HAK-İŞ Sendikası Konfederasyonu tarafından ülke çapında düzenlenen 'Sosyal Diyalog Yolu İle Kadın Dostu İş yerleri Projesi' kapsamında 'Kadın dostu iş yeri' dalında ödüle layık görüldü.

        Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediyesi tarafından kadınlara yönelik yapılan hizmet ve yatırımların diğer belediyelere örnek olduğunu ifade etti. Karaman Belediyesi tarafından bayanlara yönelik özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı bayanlar adına her zaman ve her ortamda teşekkür edildiğini belirten Başkan Ertuğrul Çalışkan, HAK-İŞ Sendikası Konfederasyonu tarafından ülke çapında düzenlenen 'Sosyal Diyalog Yolu ile Kadın Dostu İş yerleri Projesi' kapsamında 'Kadın dostu iş yeri' dalında Karaman Belediyesi'ne ödül verileceğini kaydetti.

        Ulusal ve uluslararası sendikal kadın temsilcilerin katılımı ile Kadın Dostu İş yeri sertifika ve ödül töreninin yarın Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katılımıyla düzenleneceğini ifade eden Başkan Çalışkan, "Karaman'da kadınlara yönelik çeşitli etkinlik ve projelerle Karamanlı hanımların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hanımlara yönelik açmış olduğumuz spor ve kültür merkezlerimizde özel el beceri ve sanat ile meslek kursları açıyoruz. Hanımlara özel spor salonlarımızda bayanların spor yapmalarına imkân tanıyoruz. Yine hanımlarımız için yeni hanımlar spor ve kültür merkezleri yapıyoruz. Ayrıca belediyemiz hizmet birimlerimizde bayanlar müdürlük, şeflik gibi pozisyonlarda görev alıyorlar. Belediyemizde çalışan personellerimiz arasında çok sayıda bayan bulunmakta. Baktığımız zaman hanımların toplumumuzda aktif bireyler olmalarına imkan tanıyoruz. Karaman Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları ile toplumda denge unsuru sağlamakta ve toplumsal barış ile birliğe vesile olmaktadır" dedi.

        (MD-AH-Y)

        29.11.2016 11:09:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler