Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel idarenin okul inşaatları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale İl Özel İdaresinin Küçükkuyu ve Gümüşçay'da yapımını takip ettiği iki okul inşaatında sona gelindi.

        Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından yapımı takip edilen, Ayvacık İlçesi Küçükkuyu Belediye'si Sahil Mahallesi'nde, mülkiyeti Çanakkale ili tüzel kişiliğine ait araziye yapılması planlanan Ayvacık Küçükkuyu İlköğretim Okulu yapım çalışmaları sona erdi. Sözleşme bedeli 1 milyon 798 bin 900 TL olan ve 16 derslikten oluşan Ayvacık Küçükkuyu İlköğretim Okulu inşaat çalışmaları bitirilerek Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

        Biga İlçesi, Gümüşçay Beldesinde, Mülkiyeti Gümüşçay Belediyesi Tüzel Kişiliğine ait araziye yapılmaya başlanılan, Biga Gümüşçay İlköğretim Okulu yapım işinde sona yaklaşıldı. Sözleşme bedeli 1 milyon 268 bin TL olan proje 14 derslikten oluşuyor. Çanakkale İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü yetkilileri, yapımında sona yaklaşılan İlköğretim okulunun geçici kabul işlemlerinin yapıldığını belirtti. Çalışmalar ise sürüyor.

        (GD)

        29.11.2016 11:22:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler