Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORBİS Muhasebe Programı 2017'de hayata geçiyor

        (Fotoğraflı)

        DÜZCE (İHA) - Orman İşletme Müdürlüğü Muhasebe yetkililerinin katıldığı ve Döner Sermaye Muhasebe birimlerinin kullanacağı, Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) Muhasebe Programını kapsayan eğitim semineri Akçakoca Orman İşletme Müdürlüğü Eğitim Merkezinde yapıldı.

        Seminerin açılış konuşmasını yapan İşletme Müdürü Zafer Ekinci, inşaatı yeni biten Eğitim Merkezinin ilk misafirlerinin bu seminere katılanların olduğunu ve ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek ORBİS Muhasebe Programı eğitim seminerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Daha sonra konuşma yapan İdari Mali İşler Şube Müdürü İsmail Eker, ORBİS Muhasebe Programı yazılımının bittiğini, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren İşletme Müdürlüklerinin Döner Sermaye Muhasebe Birimlerinin ORBİS Muhasebe Programını kullanacaklarını söyledi. Uygulamanın başlarında belki bazı sıkıntıların yaşanabileceğini ancak bunu da kısa sürede aşılacağını düşündüğünü belirten Eker, eksik konular ile aksayan kısımları mutlaka kendilerine iletmelerini ayrıca muhasebe menüsünde bulunan mesaj menüsünden de eksiklikleri yazabileceklerini söyledi.

        (AY)

        29.11.2016 12:23:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler