Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Tarla kuşuydu Jüliet" BERKM'de sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bergama Kültür Merkezi 7'den 70'e hazırlanan etkinlik programlarıyla Bergamalılara sanat dolu saatler yaşatmaya devam ediyor.

        BERKSAV Oda Tiyatrosu tarafından, Bergama Kültür Merkezi'nde sergilenen "Tarla Kuşuydu Jüliet" adlı oyun beğeniyle izlendi.

        Ephraim Kishon'nun 1973 yılında yazdığı oyun Bergama Kültür Sanat Vakfı (BERKSAV) Oda Tiyatro'su tarafından sahnelendi. Yönetmenliğini Ece Katı'nın, Genel Sanat Yönetmenliğini Kemal Kırlar'ın yaptığı oyuna Bergamalılar yoğun ilgi gösterdi.

        Oyunun sonunda bir konuşma yapan Genel Sanat Yönetmenliğini Kemal Kırlar, "Biz 12 yıldır Bergama'da faaliyet gösterip tiyatro yapıyoruz. İlk başladığımızda yerimiz bile yoktu. Gül Park'taki merdivenlerde provalarımızı gerçekleştiriyorduk. Bize o dönemde BERKSAV'ın kapılarını açan Macit Gönlügür'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ve şuan gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarımızda bizlere her türlü destek olan BERKSAV Başkanı Mustafa Demirel'e ve Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç'e şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

        (MY)

        29.11.2016 12:31:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler