Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Patnos'ta "Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon" konulu konferans

        (Fotoğraflı)

        Faruk Yavuz

        AĞRI (İHA) - Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Ağrı Şubesi tarafından "Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon" konulu konferans düzenlendi.

        Patnos Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi salonunda düzenlenen konferansın açılışında konuşan Ağrı Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, programın düzenlenmesinde katkısı bulunan Ağrı Valisi Musa Işın ile Eğitim Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer'e teşekkür ederek, gençlik ve yatılı okulların önemi ile ilgili anılarını paylaşarak nasihatlerde bulundu.

        Patnos'ta 12. sınıf öğrencileri ile öğretmenlere yönelik düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan ise; 'moral, motivasyon, etkili iletişim, insan psikolojisi, aile içi iletişim, çocukların başarısında ve bilinçli yetişmesinde anne ve babanın rolü, hayata pozitif bakma, hayata gülümseme, televizyon ve internetin bilinçsizce kullanımının olumsuz etkileri, başarıya giden yollar, gençliği bekleyen tuzaklar' konularında bilgiler verdi.

        Eğitim Bir-Sen Patnos Şube Başkanı Fikret Ayaz, konferansın ardından Sıtkı Aslanhan'a Eğitim Bir-Sen'in kurucusu Mehmet Akif İnan'ın üç ciltlik eserini hediye etti.

        (MSA-Y)

        29.11.2016 12:44:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler