Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haliliye'de parklar artık daha güvenli

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi parklarda eskiyen zeminleri ile oyun gruplarını yenileyerek vatandaşların daha güvenli ve daha güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.

        Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, parklarda hayata geçirdiği çalışmalarla çocuklara daha güvenli ve vatandaşların daha rahat zaman geçirebilecekleri dinlenme alanları sağlıyor.

        Sürekli olarak bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ali Şelli ve Tenekeci Mahmut Güzelgöz Parkında yenileme çalışması başlattı. Parklardaki her metrekareyi en iyi şekilde değerlendiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların daha güvenli ortamda oynamaları için zemini tek parça kauçukla döşedi.

        Çalışmalar kapsamında daha önce yapılan sivri köşeli, yüksek ve tehlike arz edebilecek türdeki tüm oyuncaklar, çocuk sağlığına uygun olanlarla değiştirildi.

        Tenekeci Mahmut Güzelgöz Parkında Uzay, Ali Şelli Parkında ise gemi temalı yeni nesil oyun grupları monte edildi. Her iki parkta da bakım onarım çalışmaları yapıldı, piknik masaları ve banklar yenilendi. Yenilenen zemin ve oyun grubu ile çocukların daha güvenli şekilde oyun oynamaları, ailelerin ise daha güzel vakit geçirmeleri sağlandı. Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parklardaki revizyon çalışmalarının devam edeceğini, bakım onarım çalışmalarını da aralıksız olarak sürdüğünü açıkladı.

        (Şİ-AOA-Y)

        29.11.2016 12:53:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler