Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İl Başkanı Kaya, "Kripto FETÖ'cüler iş başında"

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde önümüzde ki günlerde yapılacak olan öğrenci konseyi başkanlık seçimi için açıklamada bulundu.

        MHP İl Başkanı İlhan Kaya Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden önümüzdeki günlerde yapılacak olan öğrenci konseyi başkanlığı öncesinde yazılı açıklama yaptı. Kaya açıklamasında, Türk Milletinin yegâne umudu aydınlık geleceği gençlerimizin Cumhuriyete, Demokrasi'ye bağlılığının, saygısının ve inanmışlığının artmasında çok büyük bir katkısı olan üniversite öğrenci konsey seçimlerinin önemi tartışılmazdır derken şu ifadeleri kullandı;

        "Özellikle de ülkemizde yaşanan son dönemdeki olumsuz olaylar göstermiştir ki demokrasi vazgeçilmezdir. Milli birlik ve beraberlik içerisinde siyasi görüş ayrımı yapmaksızın insanlarımız kenetlenmiş ve milletçe üzerimize çöken kara bulutlar dağılmaya başlamıştır. Bu havanın olumlu hale gelmesinde özellikle eğitimli ve bilinçli üniversite öğrencisi kardeşlerimizin payı oldukça büyüktür. Bu havanın bozulması gençlerimizin siyasi düşünce farklılıklarından dolayı birbirlerinden uzaklaştırılması son derece sakıncalıdır. Önümüzde ki günlerde Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinde öğrenci konseyi seçimleri gerçekleşecektir. Öğrencilerin Bu seçimlerde, kendilerini temsil edecek kişileri, hür ve özgür iradeleri ile seçebilecekleri ortamların sorumlular tarafından sağlanacağını düşünüyor ve arzuluyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazı muhakkak ki seçimlerdir. Doğrudan gençlerimizi ilgilendiren öğrenci konsey seçimlerinin eşit şartlarda ve kardeşlik ruhu içerisinde geçmesini sağlamak üniversite idarecilerinin birinci önceliği olmalıdır. Bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeyen veya yapılan haksızlıklara göz yuman ya da bizzat haksızlıklara ortak olan idarecilerin söz konusu olduğu iddiaları bizlere ulaşmakta ve bizi rahatsız etmektedir. Son günlerde siyasilerin bu seçimlere müdahil olma çabalarını gözlemekteyiz. Siyasi parti il ve ilçe temsilcilerinin bulundukları yerlerde devlet yurtlarını ziyaret ederek konsey seçimi için öğrencilerimizin bilgilerini temin edecekleri ve propaganda yapacakları konuşulmaktadır. Öğrenci yurtlarının bu dönemde siyasiler tarafından 'ziyaret' edilmesi asla iyi niyetli görülmeyecektir. Ülkemiz ateş çemberinden geçerken bazı art niyetli kriptoların bu ve benzeri olaylar ile huzurumuzu bozmalarına fırsat verilmemelidir. Siyasi partilerinde bu yapılan seçimlere son derece hassas ve öğrencilerin kendi iradeleri ile alacakları karara saygı göstermesini ve yakışıksız yöntemlere başvurmamasını bekliyoruz. Böylelikle gençlere olumlu birer örnek olma misyonumuzu da yerine getirmiş olacağız. Aynı zamanda bu konunun da yakinen takipçisi olacağımızı Türk Milletinin çimentosu, geleceğinin güvencesi, devletimizin yılmaz savunucusu olan Türk Milliyetçisi gençlerimizin, haksızlığa uğraması durumunda da en büyük savunucuları olacağımızın bilinmesini isteriz."

        (COŞ-AÖ-Y)

        29.11.2016 13:46:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler